Bemutatkozás

Gürtler Gábor magyar fotográfus és filmkészítő. Alkotásait látásmódja tesz egyedivé, mellyel 2017 óta számos hazai és nemzetközi projektet teljesített. Eredményei olyan intézmények megbízásaiból származnak, mint például: Skoda, Microsoft, Athlon, Bubbles, MTÜ.

Természetfotói első helyezést értek el a Viewbug 2020 Choice Award illetve a Media Markt 2020 – Nyári Utazás fotópályázatán. Munkái megtalálhatók olyan hazai média intézmények felületén, mint az Echo TV, Cosmo.hu és
Ozone Network.

Kapcsolat

Manifesztó

Támogatjuk a vízió megjelenítését.

Mi nem csupán videókat és fotókat készítünk. A méltó megjelenítés érdekében hajlandóak vagyunk végtelen mélységekig megismerni az üzenetet, ami megnyilvánulni szeretne. Szerintünk ettől lesz egy fotó/videó igazi – és ez az igaziság a mi legnagyobb hajtóerőnk.

Szörfözünk a folyamatosan változó világ hullámain.

7 éve, hogy a videós szakma Magyarországon is megindult és számtalan lehetőséget hozott magával. Ez a növekedés azóta is folyamatos, melynek következtében éveken belül olyan újításokat fogunk tapasztalni, amelyek ma még elképzelhetetlennek tűnnek.
A vizualitás hatása tágul – méghozzá folyamatosan.
Összhangban ezzel az exponenciális változással, mi továbbra is arra összpontosítunk, hogy hozzájáruljunk a hosszú távon fenntartható és értéket teremtő projektek megvalósításához – a lehető legkorszerűbb eszközökkel.

Teret engedünk az őrültnek tűnő ötleteknek is.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy gyümölcsöző kezdeményezés végtelenül sok formában tud megjelenni. Pontosan ezért vagyunk nyitottak a szokatlan dolgokra. Hiszünk a kreativitás teremtő erejében, és támogatjuk e folyamat vizuális kivitelezését.

Hiszünk a jó életben.

Ez számunkra nem csak álom. Tudatosan figyelünk a gyümölcsöző információk kibontakoztatására – ezzel utat teremtve annak, amit mi életnek nevezünk.
Hisszük, hogy a boldogság eredményezi a maximális hatékonyságot és komolyan vesszük azt, hogy ez az üzlet minden szintjén jelen legyen.

Az emberiség fejlődését támogatjuk.

A pénz fontos, de nem minden. Lehet, hogy egy vállalatnál magas a profit, viszont nem termel értéket. Tehát számokban pluszt generál, de az életre gyakorolt hatása mínuszos. A mínuszos alatt értendő az olyan tevékenység, amely öncélú és káros az emberre és környezetére.
Olyan kereskedelmet nem támogatunk, melyek termékeire és szolgáltatásaira egy egészséges embernek valójában nincs igénye.

Fordított esetben egy pluszos vállalkozás tevékenysége értéket teremt másoknak, pozitív hatással van környezetére és vállalható módon működik. Tevékenységét a hosszútávú gondolkodás és fenntarthatóság hatja át, mely tudatosan kiterjed a fiatalabb generációk életével kapcsolatos kérdésekre és válaszokra is.
Ezért minden fontos stratégiai döntés előtt feltesszük magunknak a következő kérdést:
a meghozott döntés támogatni fogja a gyermekeink gyermekeinek életét, vagy nem?

Nem célunk megmenteni a világot. Csupán szeretnénk a maga méltóságában meghagyni azt a következő generációknak.

CÉL

Természetes, hiteles, professzionális fotók és videók készítése, melyek valódi értékeket közvetítenek a világ felé.

 ELŐNY

Könnyen megérthető üzenet, tiszta kommunikáció, tettre ösztönző hatás – akár 30 másodpercben.

FILOZÓFIA

Légy önmagad.

VÁLOGATÁS A KORÁBBI MEGBÍZÓKBÓL:

Kapcsolat