Bemutatkozás

Gürtler Gábor magyar fotográfus és filmkészítő. Alkotásait látásmódja tesz egyedivé, mellyel 2017 óta számos hazai és nemzetközi projektet teljesített. Eredményei olyan intézmények megbízásaiból származnak, mint például: Skoda, Microsoft, Athlon, Bubbles, MTÜ.

Természetfotói első helyezést értek el a Viewbug 2020 Choice Award illetve a Media Markt 2020 – Nyári Utazás fotópályázatán. Munkái megtalálhatók olyan hazai média intézmények felületén, mint az Echo TV, Cosmo.hu és
Ozone Network.

Kapcsolat

Manifesztó

Támogatjuk a vízió megjelenítését.

Nem csupán videókat és fotókat készítünk. A méltó megjelenítés érdekében hajlandóak vagyunk végtelen mélységig megismerni az üzenetet, ami szeretne megnyilvánulni. Szerintünk ettől lesz egy fotó/videó igazi – és ez az igaziság tud példa lenni a világban.

Szörfözünk a folyamatosan változó világ hullámain.

9 éve, hogy a videós szakma Magyarországon is megjelent, számtalan lehetőséget hozva magával. Ez a növekedés azóta is folyamatos, melynek következtében éveken belül olyan újításokat fogunk tapasztalni, amelyek ma még elképzelhetetlennek tűnnek.
A vizualitás hatása tágul – méghozzá folyamatosan.
Összhangban ezzel az exponenciális változással, figyelünk arra, hogy a hosszú távon fenntartható és értéket teremtő projekteket valósítsunk meg.

Teret engedünk az őrültnek tűnő ötleteknek is.

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy gyümölcsöző kezdeményezés végtelenül sok formában tud megjelenni. Pontosan ezért vagyunk nyitottak a szokatlan dolgokra. Hiszünk a kreativitás teremtő erejében, és részt veszünk e folyamat kivitelezésében.

Hiszünk a jó életben.

Ez számunkra nem csak álom. Tudatosan figyelünk a gyümölcsöző információk kibontakoztatására – ezzel utat engedve annak, amit mi életnek nevezünk.
Hisszük, hogy a boldogság magában foglalja a maximális hatékonyságot és teszünk azért, hogy ez minden szinten jelen legyen.

Az emberiség fejlődését támogatjuk.

A pénz egy eszköz. Lehet, hogy egy vállalatnál magas a profit, ugyanakkor a vállalat nem termel értéket. Tehát számokban pluszt generál, de az életre gyakorolt hatása mínuszos. A mínuszos alatt értendő az olyan tevékenység, amely öncélú és egyúttal káros hatással van másokra.
Olyan kereskedelmet nem támogatunk, melyek termékeire és szolgáltatásaira egy egészséges embernek valójában nincs igénye.

Fordított esetben egy pluszos vállalkozás tevékenysége értéket teremt másoknak, pozitív hatással van környezetére és vállalható módon működik. Tevékenységét a hosszútávú gondolkodás és fenntarthatóság hatja át.
Ezért minden fontos stratégiai döntés előtt feltesszük magunknak a következő kérdést:
a meghozott döntés támogatni fogja a gyermekeink gyermekeinek életét, vagy nem?

Nem célunk megmenteni a világot. Csupán szeretnénk a maga méltóságában meghagyni azt a következő generációknak.

CÉL

Természetes, hiteles, professzionális fotók és videók készítése, melyek valódi értékeket közvetítenek a világ felé.

 ELŐNY

Könnyen megérthető üzenet, tiszta kommunikáció, tettre ösztönző hatás – akár 30 másodpercben.

FILOZÓFIA

Légy önmagad.

VÁLOGATÁS A KORÁBBI MEGBÍZÓKBÓL:

Kapcsolat

„A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította.”